scroll down
METICS
creative electronics
De oplossing voor al uw elektronische productontwerpen

Contacteren
concept

CONCEPT

STAP 1 :
Samen met de klant het conceptuele ontwerp neerzetten
engineering

ENGINEERING

STAP 2 :
Elektrische, mechanische en software engineering van het product
realisation

REALISATIE

STAP 3 :
Prototyping en produceren van het product

CONCEPT

creative design

In de conceptfase worden de wensen van de klant op papier gezet. Dit wordt vastgelegd in een functioneel ontwerp. Met deze informatie worden concepten bedacht en afgestemd met de klant. Voordelen en nadelen worden afgewogen totdat de meest ideale situatie voor de klant ontstaat. Uiteindelijk volgt daar een conceptueel ontwerp uit, dat als basis geld voor de engineering.

Generic placeholder image

scepterdesign second design

ENGINEERING

technical design

Op basis van het conceptueel ontwerp, wordt het technisch ontwerp gerealiseerd. Dit omvat de elektrische, mechanische en software engineering van het product. Deze 3 technische aspecten zijn zeer sterk afhankelijk van elkaar en zullen grotendeels parallel uitgevoerd worden.


PRODUCTION

creative electronics

Tijdens de productiefase komt het ontwerp tot leven. Prototypes worden gebouwd en getest totdat het definitieve resultaat op de plank ligt. Uiteindelijk wordt tijdens het productieproces ieder product getest zodat de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd wordt. Door ieder product uniek te markeren is het mogelijk productiewaardes en testresultaten bij te houden. Hierdoor zijn historische gegevens makkelijk te achterhalen.