Blogs

Het ontwikkelen van nieuwe producten gaat vaak gepaard met nieuwe innovaties. Het delen van deze informatie en kennis via het internet vergroot het vermogen om te innoveren in duurzame en slimme oplossingen.

Chiptekort?

Sinds het uitbreken van de coronapandemie staat de markt voor elektronica chips op zijn kop. Hier zijn verschillende redenen voor. Dit leggen we duidelijk uit in onze video. (video onderaan de blog) Maar belangrijker is: hoe gaan we met deze problemen om? In deze blogpost leggen we uit hoe u de huidige problemen kunt omzeilen zodat u altijd kunt blijven leveren.

Nieuwe Website

Sinds de toevoeging van de handelsnaam METICS in november 2017 aan de eenmanszaak DreeOlee Productions is de vorige (oude) website gelanceerd. In juli 2018 werd METICS een besloten vennootschap en sindsdien zijn er meerdere projecten uitgevoerd. Vandaag presenteren we met trots onze nieuwe website waar we aan iedereen kunnen laten zien wat we doen en hoe we het doen. Veel plezier met lezen!

RAT product launch

📣 Spannend nieuws! Introductie van ons nieuwste product dat exclusief is ontworpen en vervaardigd voor onze gewaardeerde klant HYCOM Motion and Control Systems. 🚀✨ 🔧 Presentatie van de HYCOM-kalibratie box voor het Airbus RAT-systeem! 🔩

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo