Diensten

Weet je niet waar je moet beginnen? Elektronica nodig voor uw product of organisatie? Wij zijn METICS en wij zijn het beste idee voor de beste ideeën. Het ontwerpen van een product is opgedeeld in meerdere diensten. Deze kunnen ook per stuk geleverd worden. Neem contact met ons op voor de gewenste service.

Elektronica en hardware laten ontwikkelen

Bij ons kunt u diverse soorten elektronica en hardware op maat laten ontwikkelen. U profiteert bij METICS in Deurningen, nabij Hengelo, van creatieve elektronica die het maximale uit uw product haalt. Doordat wij met verschillende branches werken, zijn wij op de hoogte van de eisen waaraan het ontwerp moet voldoen. Bovendien heeft het gebruik van embedded systems die wij ontwikkelen diverse voordelen.

Elektronica ontwerpen

Bij METICS in Deurningen, vlakbij Hengelo, kunt u professionele elektronica laten ontwerpen. Wij werken samen met diverse branches. Daardoor hebben wij uitstekend inzicht in de eisen waar uw elektronica aan moet voldoen. Wij maken uw ideeën waar door passende elektronica te ontwerpen voor uw product. Wij ontwikkelen soft- en hardware voor grote en kleine projecten.

Elektronica ontwikkeling

U kunt bij ons terecht voor elektronica-ontwikkeling op maat van uw unieke product. Het ontwikkelen van klantspecifieke elektronica is belangrijk omdat technologie in iedere sector aan andere eisen moet voldoen. Wij produceren al jaren klantspecifieke elektronica voor uiteenlopende branches zoals defensie en waterwerken. Daarnaast schakelt u ons in voor elektronica- en productontwikkeling voor de consumentenmarkt. Wij helpen u om uw idee te realiseren door klantspecifieke elektronica te produceren, van prototypes tot een kleine of grote serieproductie van printplaten.

Embedded software

METICS in Deurningen, vlakbij Hengelo, is gespecialiseerd in embedded software ontwikkeling. Wij ontwikkelen onder andere elektronica en software voor machines, speelgoedfunctionaliteit, datalogging en gebruikersinterfaces. Wat u ook bedenkt, wij ontwerpen en produceren het. Dankzij onze creatieve software is het soms zelfs mogelijk om uw kosten voor hardware te verlagen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Industrial Design

Van een telefoon tot een besturingssysteem op machines, van een computermuis tot een antiblokkeerremsysteem op een voertuig: elk product heeft een ontwerpproces. Bij industrieel ontwerpen draait het om het combineren van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en een fraaie uitstraling die aansluit bij de wensen van de klant. Bij METICS hebben we de ervaring en het netwerk om uw product volledig te ontwerpen dat aan al deze punten voldoet.

PCB lay-out design

Bij het ontwerpen van een PCB is het lay-outdesign een belangrijke stap. Deze stap van de PCB-productie vindt plaats nadat de schema’s en simulaties voltooid zijn. Dankzij onze geavanceerde tools zoals Altium Designer en Solidworks creëren we een PCB lay-outdesign die naadloos op uw productontwerp aansluit.

Printplaat ontwikkelen

Bij ons kunt u een hoogwaardige printplaat laten ontwikkelen. Wij produceren onze printplaten namelijk met de nieuwste en beste tools. Daarom zijn wij de beste keuze wanneer u de ontwikkeling van een printplaat wilt uitbesteden. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten om een printplaat te laten ontwikkelen. U kunt uiteraard bij ons terecht voor advies over de diverse opties. Daarom zijn wij het beste bedrijf waar u de ontwikkeling van uw printplaat kunt uitbesteden.

Printplaat ontwikkelen

Schematic Design

Wanneer de functionaliteit is gedefinieerd, interfaces zijn leeggemaakt en simulaties zijn gedaan, kan het schematische ontwerp beginnen. Door up-to-date onderdelen te kiezen en de nieuwste technologieën te gebruiken, kan een product worden ontworpen dat snel op de markt kan komen. Door onze ervaring en onze normen is de ontwikkeltijd tot een minimum beperkt.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo