Markten

In de loop der jaren hebben wij ervaring opgedaan in de volgende markten.

Smart industry

Ook wel Industrie 4.0 of "smart factory and machinery" genoemd. Wij stellen bedrijven in staat om snel over te gaan op serieproductie in de vierde industriële revolutie van de industriële automatisering.

Water & Maritiem

Zorgen voor veilig drinkwater voor alle lagen van de bevolking is een enorme uitdaging. Slimme besturingen helpen om deze uitdagende doelen te bereiken. Robuuste oplossingen met creatieve elementen zullen de gebruikers verbazen.

Agri, Food & Tuinbouw

Nederland: Calimero in oppervlakte maar een reus in Agri, Food en Horticulture binnen de Europese Unie. Door innovatie en onderzoek slagen we erin om hoogwaardige en duurzame oplossingen te creëren. Dit resulteert in een gezondere voedselprint voor de ondernemer en zijn producten.

Defensie & veiligheid

Om de vijand voor te blijven, moet je continu innoveren. Door missies effectiever en nauwkeuriger te maken dankzij slimme elektronica wordt het aantal ongewenste slachtoffers geminimaliseerd.

Automobiel

De auto-industrie is een van de branches waar innovatie en pionieren de kernactiviteiten zijn. Door er voor te zorgen dat je de concurrenten voor bent of op de voet volgt, krijg je veel nieuwe innovaties en ontwikkelingen.

Medisch

De medische- of zorgsector is altijd op zoek naar betere en meer geoptimaliseerde producten en processen. Het produceren van medicijnen en/of het gebruik van medische apparatuur is in een constante ontwikkeling. METICS heeft de ervaring om de beste processen en/of producten te helpen ontwikkelen.

Consumenten markt

Consumenten van tegenwoordig zijn erg verwend. Ze worden constant bloot gesteld aan de nieuwste gadgets met de laatste technologieën. Bij METICS zorgen wij, samen met de juiste specialisten dat we over de laatste technologische ontwikkelingen. Essentieel om aan de vraag van de consument te kunnen blijven voldoen.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo