Elektronica ontwikkelingproto & series

U kunt bij ons terecht voor elektronica-ontwikkeling op maat van uw unieke product. Het ontwikkelen van klantspecifieke elektronica is belangrijk omdat technologie in iedere sector aan andere eisen moet voldoen. Wij produceren al jaren klantspecifieke elektronica voor uiteenlopende branches zoals defensie en waterwerken. Daarnaast schakelt u ons in voor elektronica- en productontwikkeling voor de consumentenmarkt. Wij helpen u om uw idee te realiseren door klantspecifieke elektronica te produceren, van prototypes tot een kleine of grote serieproductie van printplaten.

Wij realiseren uw idee met creatieve elektronica-ontwikkeling

Dankzij de uitstekende kwaliteit van onze productiefaciliteiten ontwikkelen wij bij METICS klantspecifieke elektronica voor uw unieke product. Wij garanderen de beste kwaliteit omdat wij bekend zijn met de eisen waar elektronica voor verschillende branches aan moet voldoen. De regelgeving voor elektronica voor de medische branche is bijvoorbeeld anders dan productontwikkeling voor de consumentenmarkt. Wij zijn ook zeer flexibel bij het produceren van klantspecifieke elektronica omdat wij over uitstekende machines beschikken. Daardoor garanderen wij dat wij hoogwaardige klantspecifieke elektronica voor u produceren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

U profiteert bij ons van diverse mogelijkheden

Bij METICS in Deurningen, dichtbij Hengelo, assisteren wij u bij het produceren van diverse soorten klantspecifieke elektronica. Zo kunt u bijvoorbeeld een printplaat laten ontwikkelen voor uw product. Wij houden bij de ontwikkeling van elektronica rekening met uw ontwerp zodat de plaat er naadloos in past. Naast hardware schakelt u ons in voor de ontwikkeling van embedded software voor diverse toepassingen. Bij de productontwikkeling van deze elektronica houden we eveneens rekening met uw product en de regelgeving. Wij ontwikkelen eveneens klantspecifieke elektronica voor industriële automatisering.

Wij garanderen uitstekende kwaliteit

Een belangrijk onderdeel van onze productontwikkeling is het testen van de elektronica. Ieder product wordt getest in een volledig geautomatiseerde setup. Zo voorkomen we fouten door menselijk falen en garanderen wij dat we voor u klantspecifieke elektronica van topkwaliteit ontwikkelen. Dat betekent dat u na onze productontwikkeling uitsluitend werkende elektronica ontvangt die zeer betrouwbaar is.

Laat uw klantspecifieke elektronica professioneel produceren

Dankzij onze ervaring en onze uitstekende productiefaciliteiten helpen wij u bij de productontwikkeling van uw elektronica. Wij houden bij het ontwikkelen van klantspecifieke elektronica rekening met de specifieke eisen die uw sector aan technologie stelt. Bovendien wordt ieder product uitvoerig getest. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel naar +31 85 1300 480 of vul ons contactformulier in.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo