Embedded softwareontwikkeling

METICS in Deurningen, vlakbij Hengelo, is gespecialiseerd in embedded software ontwikkeling. Wij ontwikkelen onder andere elektronica en software voor machines, speelgoedfunctionaliteit, datalogging en gebruikersinterfaces. Wat u ook bedenkt, wij ontwerpen en produceren het. Dankzij onze creatieve software is het soms zelfs mogelijk om uw kosten voor hardware te verlagen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Expert in embedded software ontwikkeling

Wanneer uw originele product elektronische elementen bevat, schakelt u ons in. U heeft bij ons de keuze uit diverse diensten die wij aanbieden. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld geraffineerde software voor uw elektronica. In overleg met u schrijven we een functionele specificatie. Die vormt de basis voor het softwareprogramma. Daarin wordt namelijk gebruikersinteractie en productgedrag gedefinieerd. De volgende stap in de embedded software ontwikkeling is het programmeren van de software op een centrale verwerkingseenheid of CPU. Daarin vindt u twee verschillende soorten: de microprocessor (MPU) en de Microcontroller (MCU). Deze twee soorten verschillen in complexiteit, rekensnelheid en verwerking van randapparatuur. Bij ons heeft u ook de keuze uit diverse instructiesets voor uw processor. Wij bieden onder andere ARM, Coretex en RISC aan. Wij adviseren u bij ieder onderdeel graag over de juiste opties voor uw product zodat de ontwikkeling van uw embedded software soepel verloopt.

Ons unieke besturingssysteem

Dankzij onze expertise in het ontwerpen van elektronica hebben wij een besturingssysteem voor zowel MCU’s als MPU’s ontwikkeld: het METICS Operating System of MOS. Wanneer u ons besturingssysteem gebruikt, beperkt u de tijd die we besteden aan het ontwikkelen van uw product met onze elektronica en software. Daardoor verschijnt uw product sneller op de markt.

Bij ons laat u ook hardware ontwikkelen

Naast embedded software ontwikkeling kunt u bij ons terecht voor hardware. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in PCB lay-outdesign. Met onze creatieve oplossingen beperken wij de invloed van de print op de plaat. Daardoor voldoen de platen die u bij ons afneemt gegarandeerd aan de veiligheidseisen. Doordat u bij ons zowel hard- als software voor uw elektronica laat ontwikkelen, bespaart u tijd en kosten.

Veelgebruikte opties

Bij de ontwikkeling van onze embedded software heeft u bij ons keuze uit vele onderdelen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit een aantal populaire processormerken zoals ST, Microchip, NXP, Atmel en Texas Instruments. Daarnaast hebben wij diverse programmeertalen zoals C, C++, Pyhton en Shell voor Linux. Wij bieden u ook graag advies over deze onderdelen.

Raadpleeg ons voor de ontwikkeling van embedded software

Dankzij onze ervaring zijn wij een expert in het ontwikkelen van elektronica en software. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende instructiesets, processormerken en coderingen. U kunt ons uiteraard om advies vragen. Zo weet u zeker dat wij de software ontwikkelen die het beste bij uw elektronica past. Wilt u elektronica en software voor uw product bij ons laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. Gebruik ons contactformulier of bel naar +31 85 1300 480 om uw mogelijkheden te bespreken.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo