Over

wij zijn metics

Wij zijn de ingenieurs voor uw ideeën. We zetten ideeën om in een realiteit. Wij staan voor vooruitstrevende technologie, kennis en oplossingen. We zijn hier om waarde toe te voegen aan uw producten en om impact te creëren op uw gebruikers.Missie

De missie van METICS is om ervoor zorgen dat wij de meest favoriete engineers zijn om ideeën mee tot leven te wekken door middel van zinvolle innovaties en vervolgens te produceren volgens geautomatiseerde processen om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen tegen de beste prijs.

Visie

Door impact te maken op de eindgebruiker, willen wij de meest favoriete engineers zijn voor elk elektronisch product.

Kernwaarden

Bij Metics staat de oplossing voor het idee centraal. Dit bereiken we samen. Met kennis en innovatie, garanderen wij de zekerheid voor de beste oplossing.

Lef

Als je altijd hetzelfde doet, kom je niet vooruit. Wij zijn in staat om "out of the box" te denken en met creatieve oplossingen te komen.

Vertrouwen

Vertrouwen in wat we doen en waar we voor staan.

Wij zijn jouw favoriete engineers, daar kun je van op aan.

Gedrevenheid

Gedreven om samen impact te maken op de wereld middels zinvolle innovaties.

Kwaliteit

Waar andere bedrijven stoppen bij de gouden randjes, gaan wij nog door. Wij plaatsen die gouden randjes WEL, omdat we impact willen maken op de eindgebruiker.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
about

we are

metics

METICS | Service App

Wij zijn de ingenieurs voor uw ideeën. We zetten ideeën om in een realiteit. Wij staan voor vooruitstrevende technologie, kennis en oplossingen. We zijn er om waarde toe te voegen aan uw producten en impact te creëren op uw gebruikers.

  • Locomogo