Expertise

De kennis en kunde die we in de loop der jaren hebben verzameld.

Electronics design

Het ontwikkelen van printplaten (PCB) is onze core business. METICS is volledig uitgerust met de tools en de kennis om een ogenschijnlijk complex idee om te zetten in een volledig functioneel elektronica-ontwerp. Het maken, testen en verifiëren van het ontwerp zijn de resterende expertises. Wanneer software nodig is, wordt de expertise op het gebied van embedded systemen toegevoegd.

Embedded systems

Een combinatie van embedded hardware en embedded software maakt een embedded systeem. Zoals Alan Kay zei: "Mensen die software echt serieus nemen, moeten hun eigen hardware maken". Dat is precies wat wij doen. METICS ontwerpt uw embedded systeem met de meest geavanceerde oplossingen en brengt het naar serieproductie.

Internet of Things

Internet of Things of Industrial Internet of Things beschrijft besturingsapparaten die zijn verbonden met de cloud. Via een gemeenschappelijke locatie wordt informatie gedeeld en worden apparaten aangestuurd. Waar het begon met consumentenproducten, zijn tegenwoordig veel industriële toepassingen verbonden met de cloud. Met onze standaardoplossingen helpen we bedrijven om hun applicaties snel online te krijgen.

Smart System Design

Wie om zich heen kijkt, ziet overal een Smart System Design. Een stuk hardware ontworpen door een industrieel ontwerper en bestuurd met ingebouwde hardware en software. Dingen zoals de telefoon, Bluetooth-luidspreker, smart-tv of zelfs de oude Casio-rekenmachine zijn hier voorbeelden van. Bij METICS hebben we de ervaring om tal van deze producten te helpen ontwikkelen.

Industrial design

Van een mobiele telefoon tot het besturingssysteem op machines, van een computermuis tot een antiblokkeerremsysteem op een voertuig: elk product heeft een ontwerpproces. Bij industrieel ontwerpen draait het om het combineren van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en een fraaie uitstraling die aansluit bij de wensen van de klant. Bij METICS hebben we de ervaring en het netwerk om uw product volledig te ontwerpen dat aan al deze punten voldoet.

Industrial automation

Bij industriële automatisering is het inzetten van Programmeerbare Logische Controllers of PLC’s zeer gebruikelijk. In de moderne fabriek staan betrouwbaarheid en snelheid centraal. Sommige processen zijn traag en anderen zijn razendsnel. Dankzij onze ervaring met een breed scala aan PLC-merken ontwikkelen wij de beste oplossing voor uw probleem.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo