Showcases

Bekijk hier de projecten en producten gemaakt door METICS creative electronics

Smartbox

Wanneer er geen schoon drinkwater voorhanden is, is de Smartbox de ultieme oplossing. De Smartbox kan water zuiveren van bijna elke bron zoals vijvers, rivieren en meren.

Servicebox

De Servicebox biedt veilige toegang tot machines op afstand voor machinebouwers en systeemintegrators.

Drain-Jet

De Drain-Jet OneTouch is een drainage reiniger die met één druk op de knop een volledige drainagepijp schoon kan spuiten.

Biotech pilot plant

Voor Zeton hebben we geholpen bij het ontwikkelen van software om een ​​proeffabriek met continue stroom van Biotech aan te sturen. Problemen met software-architectuur en softwarestructuur worden opgelost en gebruikt voor toekomstige projecten.

Stove

De Stove is een mobiele houtstoof die gebruikt kan worden in derdewereldlanden om op een gezonde manier voedsel te kunnen maken.

Heineken

Voor Heineken heeft METICS een IoT product ontwikkeld dat gebruikt is voor promotiedoeleinden.

AGV

Wakker worden, niet wetend waar je bent, laten we een beetje vooruit proberen. Verwerk alles wat je ziet en denk. Eindelijk weet je het, je locatie en oriëntatie. Dit is eigenlijk wat we doen met AGV's. Automatisch geleide voertuigen. Bij METICS hebben we de ervaring om uw voertuig te laten navigeren van en naar plaatsen waar u maar wilt.

LoCoMoGo

LoCoMoGo is een speelgoedtrein die kinderen spelenderwijs leert coderen.

ABS system

METICS heeft een elektrisch remsysteem ontwikkeld voor schamelaanhangers dat kan worden aangesloten op elke personenauto.

Verdedigingssysteem

Voor de Nederlandse marine ontwikkelden we een hightech verdedigingssysteem. Vanwege de NDA is het niet mogelijk om over de details te praten. Wat we deden staat beschreven.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo