wearemetics

The best idea for the best ideas.

Markten

We passen onze expertise en diensten toe in een breed scala van markten. Kijk zelf of wij u kunnen helpen om uw product snel op de markt te brengen.

Expertises

Door onze brede ervaring hebben we veel kennis en kunde vergaard. Check hier of onze ervaringen je verder kunnen helpen.

Diensten

Door multidisciplinaire diensten aan te bieden, kunnen we klanten volledig ontzorgen om hun producten snel op de markt te brengen.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork

showcases

Bekijk hier de projecten en producten gemaakt door METICS creative electronics

Heineken

Voor Heineken heeft METICS een IoT product ontwikkeld dat gebruikt is voor promotiedoeleinden.

LoCoMoGo

LoCoMoGo is een speelgoedtrein die kinderen spelenderwijs leert coderen.

Smartbox

Wanneer er geen schoon drinkwater voorhanden is, is de Smartbox de ultieme oplossing. De Smartbox kan water zuiveren van bijna elke bron zoals vijvers, rivieren en meren.

 • Locomogo
 • others viewed

  Printplaat ontwikkelen

  PCB lay-out design

  Bij het ontwerpen van een PCB is het lay-outdesign een belangrijke stap. Deze stap van de PCB-productie vindt plaats nadat de schema’s en simulaties voltooid zijn. Dankzij onze geavanceerde tools zoals Altium Designer en Solidworks creëren we een PCB lay-outdesign die naadloos op uw productontwerp aansluit.

  Elektronica ontwerpen

  about

  we are

  metics

  METICS | Service App

  Wij zijn de ingenieurs voor uw ideeën. We zetten ideeën om in een realiteit. Wij staan voor vooruitstrevende technologie, kennis en oplossingen. We zijn er om waarde toe te voegen aan uw producten en impact te creëren op uw gebruikers.

  blogs

  Het ontwikkelen van nieuwe producten gaat vaak gepaard met nieuwe innovaties. Het delen van deze informatie en kennis via het internet vergroot het vermogen om te innoveren in duurzame en slimme oplossingen.

  Chiptekort?

  Sinds het uitbreken van de coronapandemie staat de markt voor elektronica chips op zijn kop. Hier zijn verschillende redenen voor. Dit leggen we duidelijk uit in onze video. (video onderaan de blog) Maar belangrijker is: hoe gaan we met deze problemen om? In deze blogpost leggen we uit hoe u de huidige problemen kunt omzeilen zodat u altijd kunt blijven leveren.

  Nieuwe Website

  Sinds de toevoeging van de handelsnaam METICS in november 2017 aan de eenmanszaak DreeOlee Productions is de vorige (oude) website gelanceerd. In juli 2018 werd METICS een besloten vennootschap en sindsdien zijn er meerdere projecten uitgevoerd. Vandaag presenteren we met trots onze nieuwe website waar we aan iedereen kunnen laten zien wat we doen en hoe we het doen. Veel plezier met lezen!

 • Locomogo