PCB lay-out designAltium

Bij het ontwerpen van een PCB is het lay-outdesign een belangrijke stap. Deze stap van de PCB-productie vindt plaats nadat de schema’s en simulaties voltooid zijn. Dankzij onze geavanceerde tools zoals Altium Designer en Solidworks creëren we een PCB lay-outdesign die naadloos op uw productontwerp aansluit.

Het perfecte PCB lay-outdesign voor uw product

Bij METICS in Deurningen, nabij Hengelo, kunt u een printplaat laten ontwikkelen. Bij PCB-productie besteden wij extra aandacht aan de lay-out van de print. Dit is belangrijk, omdat ieder elektronisch apparaat daarvoor aan bepaalde eisen moet voldoen. Dat hangt af van de functie van uw product en waar het wordt ingezet. Wij hebben ervaring met diverse branches waardoor wij gegarandeerd de juiste plaat voor uw ontwerp creëren.

Uw mogelijkheden bij ons bedrijf

De lay-out van de print heeft invloed op de straling en emissie van de printplaat. Met een creatief ontwerp beperken wij deze invloeden waardoor de plaat aan de eisen voldoet. Daarom besteden wij hier tijdens de PCB-productie veel aandacht aan. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van complexe printplaten. Voor PCB-productie heeft u de keuze uit PCB’s of embedded hardware met één tot twintig lagen en rigid-flex PCB’s. Wij hebben nog geen ervaring met het ontwerpen van aluminium PCB’s, maar wij zetten ons netwerk graag voor u in om tot een oplossing te komen.

Neem contact met ons op voor uw ontwerp

Dankzij onze veelzijdige ervaring met PCB-productie ontwerpen wij een plaat die perfect bij uw product past. Daarbij besteden we extra aandacht aan de lay-outdesign van de PCB om de invloed van straling te beperken. Wilt u door ons een PCB laten ontwerpen? Laat dan uw gegevens achter middels ons contactformulier of bel naar +31 85 1300 480.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo