AGVautonomous mobile robot

Wakker worden, niet wetend waar je bent, laten we een beetje vooruit proberen. Verwerk alles wat je ziet en denk. Eindelijk weet je het, je locatie en oriëntatie. Dit is eigenlijk wat we doen met AGV's. Automatisch geleide voertuigen. Bij METICS hebben we de ervaring om uw voertuig te laten navigeren van en naar plaatsen waar u maar wilt.

Sensors

Met de juiste sensoren wordt de omgeving geïnspecteerd en geïdentificeerd. Afhankelijk van de situatie en robuustheid zijn er verschillende methodes mogelijk voor deze detecties. METICS kan helpen bij het selecteren van de juiste sensoren voor de juiste situaties.

Controls

Weten waar je bent is 1, maar naar de juiste locatie gaan is een tweede ding. De machine of robot moet correct worden aangestuurd met de juiste motoren en actuatoren. Door de ervaring van METICS kunnen wij u helpen bij het selecteren van het juiste besturingssysteem zodat de AGV op de gewenste locatie komt.

Management

Alle informatie combineren. Besturen van meerdere AGV's. Procesgegevens verzamelen. Het beheer van al deze Big Data informatie wordt gedaan door een centraal beheersysteem. Alle AGV's zijn volledig geautomatiseerd met software en sturen alle handelingen aan. Het managementsysteem vertelt de AGV's wat ze moeten doen. De AGV weet zelf hoe die het moet doen.

Is dat niet slim?

NDA

Vanwege NDA kunnen geen verdere details worden gepubliceerd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo