Internet of ThingsIoT or IIoT

Internet of Things of Industrial Internet of Things beschrijft besturingsapparaten die zijn verbonden met de cloud. Via een gemeenschappelijke locatie wordt informatie gedeeld en worden apparaten aangestuurd. Waar het begon met consumentenproducten, zijn tegenwoordig veel industriële toepassingen verbonden met de cloud. Met onze standaardoplossingen helpen we bedrijven om hun applicaties snel online te krijgen.

Machine-To-Machine (M2M)

Communicatie tussen machines om informatie uit te wisselen kan via een IoT-oplossing. Dit geeft het eindproduct veel meer en betere verkoopargumenten vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Informatie zoals urentellers, onderhoudsstatus, uitvaltijd en service op afstand zijn essentieel voor beheerdoeleinden. METICS heeft de ervaring om deze oplossingen van A tot Z te ontwikkelen.

Veiligheid

Apparaten die zijn verbonden met de cloud, kunnen een beveiligingsrisico veroorzaken. Afhankelijk van het mogelijke risico ontwikkelen wij, met slimme ontwerpen en onze beveiligingservaring, veilige producten zonder enig beveiligingsrisico.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo