Elektronica ontwerpenlaten

Bij METICS in Deurningen, vlakbij Hengelo, kunt u professionele elektronica laten ontwerpen. Wij werken samen met diverse branches. Daardoor hebben wij uitstekend inzicht in de eisen waar uw elektronica aan moet voldoen. Wij maken uw ideeën waar door passende elektronica te ontwerpen voor uw product. Wij ontwikkelen soft- en hardware voor grote en kleine projecten.

✔ Creatieve oplossingen

✔ Realiseer uw ideeën

✔ Voor soft- en hardware

Bij ons laat u professionele elektronica ontwerpen

Er zijn verschillende onderdelen van het ontwerpproces waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor het ontwikkelen van embedded software. Op basis van een specifieke functie ontwikkelen wij softwareprogramma’s voor uw elektronische toepassing. Daarnaast ontwerpen wij PLC’s voor industriële automatisering. Wij houden daarbij rekening met de specifieke regels die binnen uw branche gelden. Dankzij onze ervaring met verschillende projecten ontwikkelen wij uitstekende elektronica voor uw idee.

Schakel ons in om uw idee te realiseren

U heeft bij ons de keuze uit diverse diensten die wij aanbieden op het gebied van elektronica. Wat uw idee ook is, dankzij onze expertise ontwerpen wij de juiste elektronica om het tot leven te brengen. Wenst u gebruik te maken van onze diensten? Bel dan naar +31 85 1300 480 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo