Industrial Designsolidworks

Van een telefoon tot een besturingssysteem op machines, van een computermuis tot een antiblokkeerremsysteem op een voertuig: elk product heeft een ontwerpproces. Bij industrieel ontwerpen draait het om het combineren van gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en een fraaie uitstraling die aansluit bij de wensen van de klant. Bij METICS hebben we de ervaring en het netwerk om uw product volledig te ontwerpen dat aan al deze punten voldoet.

Concept

Aan de hand van conceptschetsen worden klanten geïnformeerd over de mogelijkheden. Door gebruik te maken van de beste technologieën en strategieën kan een aantrekkelijk ontwerp worden gemaakt.

Engineering

Door functionaliteit en maakbaarheid aan het ontwerp toe te voegen, wordt het eindelijk een echt product. Met de nieuwste CAD-tools kunnen we de ontwerpen volledig simuleren en renderen.

Prototype

Gedetailleerde prototypes met volledige functionaliteit zijn nodig om het product te testen en te voelen. Bij METICS hebben we de mogelijkheid om kunststof prototypes te maken met een FDM 3D-printer of een Resin 3D-printer met hoge 4K-resolutie.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo