Printplaat ontwikkelenlaten

Bij ons kunt u een hoogwaardige printplaat laten ontwikkelen. Wij produceren onze printplaten namelijk met de nieuwste en beste tools. Daarom zijn wij de beste keuze wanneer u de ontwikkeling van een printplaat wilt uitbesteden. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten om een printplaat te laten ontwikkelen. U kunt uiteraard bij ons terecht voor advies over de diverse opties. Daarom zijn wij het beste bedrijf waar u de ontwikkeling van uw printplaat kunt uitbesteden.

✔ Creatieve oplossingen

✔ Realiseer uw ideeën

✔ Voor soft- en hardware

Bij ons kunt u een printplaat laten ontwikkelen

Dankzij de printplaat communiceren verschillende componenten van een elektronisch systeem met elkaar. Als specialist in elektronica-ontwikkeling produceren wij in Deurningen, nabij Hengelo, printplaten van uitstekende kwaliteit. Bij ons kunt u een printplaat van diverse soorten laten ontwikkelen. Zo kiest u bij ons bijvoorbeeld of we enkellaagse of meerlaagse printplaten moeten produceren. Daarnaast bieden wij flex- en flex-rigid PCB’s aan, PCB’s met een metalen kern en PCBA. Wij houden rekening met het ontwerp van uw product zodat de plaat daarop aansluit. Bovendien besteden wij extra aandacht aan het designen van de PCB lay-out. Wij zorgen ervoor dat de printplaten die wij voor u produceren aan de eisen van uw sector voldoen. Wanneer u de ontwikkeling van uw printplaat bij ons wilt uitbesteden, voorzien wij u graag van advies.

Onze andere relevante vaardigheden

Naast het produceren van printplaten hebben wij ook andere specialismes om uw product compleet te maken. Wij helpen u bijvoorbeeld ook bij de ontwikkeling van embedded software. U kiest bij ons uit diverse populaire onderdelen. Wanneer u  de ontwikkeling van een printplaat wilt uitbesteden, kunt u bij ons een printplaat en software laten ontwikkelen die perfect bij uw product passen.

Schakel ons in voor uw printplaat

Wanneer u de ontwikkeling van uw printplaat wilt uitbesteden, zijn wij als expert in elektronica de beste keuze. Wij werken met de nieuwste programma’s om de beste printplaten voor uw product te produceren. Wanneer u bij ons een printplaat wilt laten ontwikkelen, werken wij constant met uw ontwerp in gedachten. Dus wilt u de ontwikkeling van uw printplaat uitbesteden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 85 1300 480.

usp-1.png Your favorite engineers
usp-2.png Realizing ideas
usp-3.png Only teamwork
  • Locomogo